Privacy Policy

Secure Transactions

Boardgeneration.com protects your transactions and your personal data.

All the information you provide to complete your transaction are confidential.

Contact information remains in the boardgeneration.com database In no case shall they be transferred or disclosed.

To ensure payment security, boardgeneration.com website uses the secure payment service. This service follows the SSL security protocol. The confidential data (16-digit bank card number, expiration date and verification number) are sent directly to the bank's server without being physically transmitted by boardgeneration.com server.

All transactions you make on boardgeneration.com are governed by International and European Law, which regulates matters related to e-commerce as well as the Consumer Protection Act (Law 2225/1994), which regulates matters relating to e-commerce. distance sales.

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

Η συγκεκριμένη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων στοχεύει να αναδείξει τη σύννομη συλλογή, επεξεργασία, χρήση, ασφάλεια και στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «boardgeneration.com», που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Άγγελου Σικελιανού 4-6, Τ.Κ11525, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα επικοινωνείτε ή συνεργάζεσθε μαζί μας, όπως ενδεικτικά ως καταναλωτές, επισκέπτες φυσικών και ηλεκτρονικού καταστήματός μας, εργαζόμενοι, προμηθευτές, επιτηδευματίες. 

Η συγκεκριμένη δήλωση περιγράφει τις διαδικασίες με τις οποίες διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η εταιρεία μας διασφαλίζει πλήρη συμμόρφωση με τις αρχές του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) οι οποίες αφορούν τα δεδομένα τα οποία λαμβάνουμε από τους πελάτες και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Μέτρα Ασφαλείας

 Για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πληρωμών, η ιστοσελίδα  χρησιμοποιεί την υπηρεσία ασφαλούς πληρωμής. Η υπηρεσία αυτή ακολουθεί το πρωτόκολλο ασφάλειας SSL. Τα απόρρητα δεδομένα (ο 16ψήφιος αριθμός της τραπεζικής κάρτας καθώς και η ημερομηνία λήξης και ο αριθμός Επαλήθευσης) αποστέλλονται απ' ευθείας κωδικοποιημένα στον κεντρικό υπολογιστή της τράπεζας, χωρίς να περνάνε από φυσικά μέσα του διακομιστή του boardgeneration.com.

Υπηρεσίες Ασφαλείας (Fraud Management & Security)

Υπηρεσία 3D Secure (Verified-by-Visa & MasterCard SecureCode)

Υπηρεσίες Anti-Fraud

 Δεν γίνεται διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε καμία άλλη εταιρία ή δημόσια αρχή, εκτός εάν υπάρχει αντίστοιχη νομοθετική πρόβλεψη. 

Η Εταιρία μας διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρόνο επιβάλλεται ανάλογα με τους όρους της συμβατικής μας σχέσης, σε συνδυασμό με την κείμενη φορολογική, εργατική και ειδική νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και προστασίας καταναλωτή, βάσει του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας, ενώ στη συνέχεια τα ανωνυμοποιεί, τα καταστρέφει ή τα παραδίδει σε εσάς.

Να σημειωθεί ότι τα δεδομένα για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου διαγράφονται εντός έξι (6) μηνών  από την τελευταία αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter).